De Zuiderpark Lounge wordt dé ontmoetingsplaats van de Midden- en Klein bedrijven in regio Haaglanden. Het in de afgelopen winterstop vernieuwde concept van deze lounge kan inmiddels een groot succes genoemd worden. Een groot aantal bedrijven, zowel bestaande leden als veel nieuwe, hebben inmiddels besloten om volgend seizoen de wedstrijden te bekijken vanaf luxe seats in het Kyocera Stadion.

Voor slechts € 1.500,- bent u nu al voor een heel seizoen onderdeel van het zakelijke netwerk van ADO Den Haag en verzekerd van minimaal 17 thuiswedstrijden met Haagse Bluf, Passie en Sfeer.

Met een Business Seizoenkaart beschikt u niet alleen over een luxe business seat tijdens alle thuiswedstrijden in de Eredivisie, maar heeft u tevens toegang tot de gezelligste ruimte in het stadion, waar elke wedstrijd live muziek door diverse artiesten wordt gespeeld. Het zakelijke netwerk van ADO Den Haag bestaat uit zo'n 500 bedrijven en ADO Den Haag organiseert per seizoen ruim 20 netwerkevenementen waar u als lid voor wordt uitgenodigd!

Wilt u net als anderen de wedstrijden van seizoen 2015/2016 kijken op dé ontmoetingsplaats voor het MKB van regio Haaglanden? Neem dan contact op door te bellen met 070-3054530 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Business Seizoenkaart geeft recht op:

- Toegang tot alle competitiewedstrijden die ADO Den Haag speelt in het Kyocera Stadion

- Toegang tot de Zuiderpark Lounge en de Ooievaar

- Luxe stoel bij alle thuisduels op de eretribune van het Kyocera Stadion

- 1 Parkeerkaart P3 t.w.v. € 350,- per 2 seats

- Ontvangst met koffie en thee

- Broodjes of diverse koude tapas voor de wedstrijd

- Inclusief drank in de rust (Hollands assortiment)

- Bittergarnituur na de wedstrijd

- Live muziek na de wedstrijd

- 25% korting op zaalhuur

- lidmaatschap Business to Business ADO Den Haag met toegang tot alle businessevenementen

- Ontvangst van het businessmagazine van ADO Den Haag; Zaken en Mensen

- Kans op een gesigneerd en ingelijst wedstrijdshirt

- 15% korting op merchandise in de Fanshop van ADO Den Haag