Op maandag 8 mei hadden 28 voetballers van de teams Parnassia en Reakt een Profdag bij ADO Den Haag. Nadat de spelers informatie hadden ontvangen in de ADO-kleedkamer van de manager medische zaken en fysiotherapeut Edwin Coret over het belang van een gezonde leefstijl, luisterden ze ademloos naar het verhaal van ADO-speler Dion Malone over zijn blessure en zijn weg naar herstel.

Deze weg naar herstel is een weg met pieken en dalen waarbij om moet worden gegaan met tegenslagen. En dat kan je als speler alleen met een team van specialisten die je helpen en familie/vrienden die je ondersteunen! Ook in de samenleving is het van belang dat je tegenslagen in het leven niet alleen opvangt maar hulp zoekt en het samen met anderen oplost. Dion wist er geboeid over te vertellen!

Fysiektrainer John Nieuwenburg nam daarna het stokje over en verzorgde een intensieve (herstel)training op het veld in het Kyocera Stadion. Ook Dion Malone deed mee aan deze training en gaf het goede voorbeeld.

Na deze warming up volgde een fanatieke wedstrijd op het veld. De dag werd afgesloten met een gezamenlijke (sport)lunch. Moe en voldaan en met een prachtige ervaring rijker verlieten de Parnassia en Reakt spelers het Kyocera Stadion!