Op donderdag 14 april kregen de leerlingen van het Roemer Visscher College bezoek van Robert Zwinkels en Wilfried Kanon!

Om 14:15 uur kwamen de twee spelers van ADO Den Haag aan op het complex van het Roemer Visscher College, waar ze meededen met een training van Wesley Verschoof (Jeugdtrainer ADO Den Haag). ADO Den Haag in de Maatschappij verzorgt in het kader van de door hen opgerichte buurtsportvereniging in Moerwijk, sinds begin van dit schooljaar de voetbaltrainingen voor de leerlingen van het Roemer Visscher College.

Zestien leerlingen uit klas 2 en 3 van het vmbo, kregen een training waarin het belang van samenspelen en samenwerken op het veld centraal stond. Na een gezamenlijke warming up, deden de leerlingen een rondo waaraan Robert Zwinkels en Wilfried Kanon fanatiek meededen. Hierna volgde een pass en trapvorm en nam Robert Zwinkels de keeper apart voor een keeperstraining die de tips van Robert daarna goed kon toepassen bij de afwerkoefening die volgde! Na een paar goede oefeningen werd de training afgesloten met een leuke partij waaraan ook de spelers deelnamen.

Na afloop van de training werd er nog een groepsfoto gemaakt en konden de leerlingen nog wat vragen stellen aan de spelers! Al met al een zeer geslaagde middag!