SSBO de Prinsenhof in Pijnacker mag zich tot een van de gelukkige scholen rekenen waar dit jaar het lesprogramma Skills & School on Tour wordt aangeboden. Met dit programma wordt in een reeks van 10 lessen nadrukkelijk aandacht besteed aan de thema’s Respect, Ontdekken van talent en Teambuilding. Hierbij staat voetbal steeds centraal en dienen de spelers en medewerkers (trainer, directeur, etc) van ADO Den Haag als rolmodel.

Op dinsdag 12 april waren de kinderen van de Prinsenhof alweer toe aan de zevende les. Nadat eerst het belang van gezonde voeding nogmaals werd benadrukt, stond de les ditmaal volledig in teken van samenwerken. Aan de hand van verschillende voetbalvormen werd duidelijk dat niet alleen de kans om te winnen vergroot wordt door goed samen te werken, maar dat het zo ook veel leuker is!
Dit geldt natuurlijk niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten.

Met deze wijze les in het achterhoofd werden de laatste voorbereidingen getroffen voor het schoolvoetbaltoernooi dat op woensdag 13 april gespeeld zal worden.
ADO Den Haag in de Maatschappij wenst de leerlingen van de Prinsenhof veel plezier en succes met de samenwerking tijdens het toernooi!