Deze week starten drie nieuwe groepen bij Playing for Success in het Perscentrum van ADO Den Haag. Op dinsdag en donderdag begonnen de groepen 56 en 58 en aan het eind van de les leerden ze meteen al goed het Kyocera Stadion kennen met een rondleiding van Kevin.

Groep 57 die op woensdag 30 maart begint heeft geluk. Samen met de 16 kinderen lopen de ADO spelers Segun Owobowale en Dylan Nieuwenhuijs mee door het stadion. Maar eerst mogen ze nog individueel en als groep met de spelers op de foto. Tijdens de rondleiding kunnen ze Dylan en Segun van alles vragen over ADO Den Haag en het Kyocera Stadion als een echte journalist!

Vanuit het perscentrum wordt eerst de 'commandoruimte' bezocht. Daarna is de sky lounge 'en un momento d'ADO' aan de beurt. We lopen langs de 'Wall of Future' en de elftalfoto's vanaf 1970 en zien hoe een kleedkamer er uit ziet. De groep eindigt op de spelersbrug vanwaar ze het veld oplopen en waar de spelers worden geinterviewd na een wedstrijd.

 Als afsluiting geven de spelers een high five of een boks aan de kinderen. Hoe leuk kan een eerste dag Playing for Success zijn. Nog 11 weken leren in een wow omgeving te gaan!