Ruim 350 senioren van 19 voetbalverenigingen (waaronder 12 BVO’s) met 40 teams, reisden af naar Utrecht voor het landelijke OldStars toernooi. Op 25 maart werd het vijfde OldStars toernooi gehouden bij vv. De Meern. De organisatie lag bij de Eredivisie en het Ouderenfonds.
ADO Den Haag was vertegenwoordigd met drie teams met de namen Tom Beugelsdijk, Danny Bakker en Martin Hansen!

Voorafgaand het toernooi werd in de kantine ter nagedachtenis aan Johan Cruijff een minuut stilte gehouden. Team Beugelsdijk trapte af tegen de amateurs van ASWH en behaalde een eenvoudige overwinning. Team Bakker en team Hansen moesten in hun eerste wedstrijden de punten aan hun tegenstanders DOVO en Fc Groningen laten. De volgende wedstrijden waren met wisselende resultaten waarbij de sportiviteit hoog in het vaandel stond! Ook floten enkele ADO-spelers nog enkele wedstrijden waarbij opviel dat Ed een zeer strenge scheidsrechter is. "Nu nog zelf zo voetballen" hoorde ik langs de lijn....
Opvallend was ook enkele 'eigen doelpunten' en de niet te missen kans van Kees die toch werd gemist tegen PSV.

Een toernooi waarbij de clubs elkaar ontmoeten en de krachten kunnen meten is volgens de spelers wel iets bijzonders naast de reguliere trainingen en iets waar ze naar uitkijken. Zo komen de spelers van ADO Den Haag hun 'tegenstanders' van 2 weken geleden, FC Utrecht, weer tegen in De Meern. Maar ook met andere clubs wordt weer volop bijgepraat. Hopelijk maakt de Eredivisie er een goede gewoonte van om elk half jaar een toernooi te organiseren!

Na afloop was er nog volop tijd voor de prijsuitreiking, het buffet en vooral napraten over het koude maar gezellige toernooi!