Op woensdag 23 maart was HVV Laakkwartier aan de beurt om ADO Den Haag te ontvangen voor een clinic. De clinic was voor de E en F jeugd van de club uit Laak, en organisator Dennis van den Steen kreeg hierbij ondersteuning van de trainingsstaf van Laakkwartier èn twee spelers van ADO Den Haag. Deze keer waren het Tom Beugelsdijk en Kyle Ebecilio die een balletje meetrapten met de Laakkwartier jeugd.

De animo voor de clinic was enorm en de 90 inschrijvingen waren binnen een mum van tijd binnen. De jongens en meisjes werden in 9 groepen van 10 spelers ingedeeld en de groepen liepen 9 onderdelen af op het kunstgrasveld van Laakkwartier. Vele ouders stonden langs de lijn hun kinderen aan te moedigen!

De reacties van ouders en kinderen over het bezoek van ADO Den Haag was zeer positief. "Geweldig dat ADO Den Haag met haar spelers bij ons komt, dat maakt de clinic heel bijzonder" vertelde één van de F-jes enthousiast. De finales en een handtekeningkaart met handtekeningen van Beugelsdijk en Ebecilio maakten het helemaal af voor de 90 jongens en meisjes!