Op woensdag 9 maart vond er een minitoernooi plaats tussen de OldStars van ADO Den Haag en onze gasten van FC Utrecht. De 60-plussers uit Utrecht kwamen met de spelersbus van FC Utrecht bij het Kyocera Stadion aan en kregen na ontvangst eerst een rondleiding van Ruud en OldStar Chris.

Na de warming-up op het veld speelden de drie teams van ADO Den Haag tegen de drie teams van FC Utrecht. Een aantal spelers van de ADO Den Haag OldStars speelden met FC Utrecht mee om de teams qua aantal gelijkwaardig te maken. Dit gaf meteen de vriendschappelijke sfeer van het toernooi aan.

Tussen de wedstrijden van 12 minuten door was er sprake van een korte pauze. Na de poulewedstrijden met scheidsrechters Fred, Levi en Jorik, maakte organisator Kevin de troostfinales en finale bekend. In de finale speelden ADO Den Haag 2 en FC Utrecht 3. De groen-gelen wonnen nipt met 1-0 van de rood-witten.

Na afloop werd nog lang nagepraat over de gezellige ‘walking football’ middag, waarbij een Utrecht-shirt en gesigneerde ADO bal werden uitgewisseld. Een tegenbezoek wordt nog ingepland!
Eerst zien we elkaar weer bij het Eredivisie eindtoernooi op 25 maart in De Meern.

OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds, de Eredivisie en de Vriendenloterij.