Een groep van minstens 40 personen betrad donderdagmiddag het Kyocera stadion. Er stond namelijk een rondleiding op het programma voor voetbalvereniging PGS/Vogel. Een voetbalvereniging waar veel aandacht wordt besteed aan kinderen met autisme. 25 autistische kinderen plus een aantal ouders en begeleiders kregen een mooie rondleiding door het stadion.

Voordat de rondleiding zou beginnen waren er een paar al zo enthousiast dat ze eerst even stoom af moesten blazen in de Ooievaar. Tijdens de rondleiding heeft iedereen zich keurig gedragen en daarvoor ook de complimenten.

De dames van ADO Den Haag moesten op hetzelfde tijdstip trainen. De jongens beschikten over goede manieren en maakte een mooie erehaag voor de dames. Ook later vanuit de sky box werden de dames getrakteerd op een luid applaus.

Het ADO Den Haag museum was het einde van de rondleiding. Dion Malone en Hector Hevel hadden nog even tijd gemaakt om de jongens te ontmoeten. Zo werd de dag mooi afgesloten en had iedereen een prachtige middag.