Woensdag 15 april was het voetbal toernooi in samenwerking met ADO Den Haag, Parnassia en REAKT. Het werd georganiseerd bij voetbalvereniging RAS. Er waren 7 teams aanwezig van de Parnassia Groep aanwezig en een team van het Leger des Heils.

De dag kon al niet meer stuk vanwege het fantastische weer. We begonnen om 13.00 uur met de poule wedstrijden. Halverwege kwam Wilson Eduardo de nieuwe aanwinst van ADO Den Haag langs. Hij speelde een aantal wedstrijden mee met de teams en deelde halverwege handtekeningen uit. Hij had het zichtbaar naar zijn zin aangezien het weer veel weg had van het Portugese klimaat.
Er werd goed voetbal op de mat gespeeld. Na een korte pauze was het tijd voor de halve finales. Dit resulteerde uiteindelijk in een finale tussen twee teams van de Parnassia Groep. Het ging een tijd gelijk op. Uiteindelijk won het team van Wijk 8, met de coach Antonis Stefaniotis. Zij gingen naar huis met ADO-voetballen. GEFELICITEERD met de prestatie!

Als afsluiter was iedereen welkom in het wijkcentrum de Rozenbottel voor een hapje en een drankje. Bedankt iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt: ADO Den Haag, Parnassia en REAKT.

Voor meer info:
Andre Van Duijn - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sjoerd van der Vlugt -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.