Dinsdag 17 februari 2015 stond er een Meet & Greet op de planning met 2 spelers van ADO Den Haag: Robert Zwinkels en Richelo Fecunda. Zij werden ontvangen door een band met twee zangers vanuit Parnassia. Het welkomstlied was natuurlijk zeer gepast 'Oh Oh Den Haag'. Na het welkomstlied nam Esther van der Leur het woord om iedereen welkom te heten bij deze bijzondere gebeurtenis op deze locatie. De Meet & Greet was speciaal georganiseerd voor het Parnassia voetbalteam. Dit team kreeg vandaag trainingspakken, hesjes en ballen uitgereikt van ADO Den Haag.

André van Duijn nam het woord om wat meer uit te leggen over het voetbalteam van Parnassia. Het voetbalteam van Parnassia voetbalt 1x per week op vrijdagmiddag bij ODB. Het team startte met twee mensen, maar is inmiddels uitgegroeid naar een groep van soms wel 19 mensen. Het voetballen gaat goed en gemoedelijk. Het voetbalteam bevordert de participatie in de maatschappij doordat er ook andere doelgroepen aan deel nemen.

Vervolgens kregen de cliënten de gelegenheid vragen te stellen aan de spelers. Hier kwamen vragen voorbij zoals: Hoeveel trainen jullie in de week? Wat is jullie positie binnen het team, zowel binnen als buiten het veld? Hoe zijn jullie begonnen en wat was de rol van doorzettingsvermogen in jullie succes? Hoe gaan jullie om met de druk waar je mee te maken krijgt? Spelen jullie nog wel eens voetbalspelletjes, zoals FIFA? Hoe zit het met jullie eten en gezondheid?
Toen deze vragen allemaal beantwoord waren en voor iedereen duidelijk was hoe de weg naar succes eruit ziet en wat het allemaal inhoudt om profvoetballer te worden, te zijn en te blijven, werd er namens de ADO Den Haag spelers een gesigneerde bal en aanvoerdersband overgedragen aan de trainer van het voetbalteam.

Hierna was het tijd om foto's te maken met de spelers en hun handtekeningen te vragen. Toen dit allemaal gebeurd was werd er onder begeleiding van muziek van de aanwezige band nog een teamfoto gemaakt met de spelers van ADO Den Haag, trainers van het team en natuurlijk de spelers van het Parnassia voetbalteam. Al met al was het een zeer geslaagde Meet & Greet, met allemaal vrolijke gezichten na afloop!

Parnassia is één van de maatschappelijke partners van ADO Den Haag in de Maatschappij. Parnassia is specialist in psychiatrie voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen, die wonen in Den Haag en omgeving. Bij Parnassia kunnen terecht:
- (jong)volwassenen met psychotische aandoeningen.
- 55+'ers met psychische en geheugenproblemen.
- mensen die psychiatrische woonbegeleiding willen, al dan niet met verpleeghuiszorg.
Ondanks die verscheidenheid aan ziektebeelden, hebben al onze cliënten één overeenkomst: de behoefte aan ondersteuning om zich staande te kunnen houden in de maatschappij.