De kinderen uit groep 4c van basisschool de Zonnestraal in Ypenburg kregen dinsdagochtend 7 oktober bezoek van onze eigen Vito Wormgoor. In het kader van de Kinderboekenweek las de centrumverdediger van ADO Den Haag de kinderen voor uit het boek ‘Meester Kikker’ van schrijver Paul van Loon.

In eerste instantie was het de bedoeling dat Wormgoor maar één hoofdstuk zou voorlezen uit het boek, maar de kinderen waren zo enthousiast dat hij een extra hoofdstuk voorlas aan de basisschoolklas.
De scholieren kregen van hun lerares ook de mogelijkheid om een aantal vragen te stellen aan de speler van ADO Den Haag, en die mogelijkheid grepen ze met beide handen aan. Wormgoor werd overladen met vragen over voetbal en andere interessante ontwerpen.

De gezellige ochtend werd afgesloten met een verrassing voor de kinderen en lerares van klas 4c. Na het stellen van vragen werden zij getrakteerd op een foto met handtekening van Vito Wormgoor en zij mochten ook nog op de foto met de voetballer. Het was dus een geslaagde ochtend op basisschool de Zonnestraal.