In de herfstvakantie organiseert de Ooievaarspas een sportieve middag in Sportaccomodatie HKV/Ons Eibernest en Sporthal Houtzagerij. Iedereen is welkom om kennis te maken met onder andere taekwondo, tennis, korfbal, volleybal, e-games, basketbal, zelfverdediging voor (jonge) dames, bewegen op muziek en nog veel meer.

De sportdagen van de Ooievaarspas zijn gratis toegankelijk voor iedereen: jong en oud, mensen met overgewicht, gehandicapten, sportievelingen en mensen met goede sportvoornemens. Samen sporten is nóg leuker. En je motiveert elkaar om te gaan bewegen. Neem een (toekomstig) sportmaatje mee en ontdek welke sport jullie het meeste aanspreekt!

Ook als je nog niet zo sportief bent, heb je een leuke middag.

Je kunt kijken naar spectaculaire demonstraties van topsportverenigingen, maar je kunt ook zelf meedoen! Heb je midden in de Houtzagerij wel eens op een surfplank gestaan? Niet in het zwembad, maar op een spannende surfsimulator! Maak het mee! Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt, want je krijgt ongetwijfeld zin om mee te sporten!

De dj zorgt voor de juiste sfeer en er zijn mooie bekers en andere prijzen te winnen. Niet alleen voor de beste sportprestatie!

Geen smoes houdt jou meer tegen: ga bewegen!

Tijdens de sportmiddagen krijg je informatie over alle sportverenigingen die aangesloten zijn bij de Ooievaarspas. Haal informatie over 50% korting of gratis lidmaatschap met je Ooievaarspas. Voor kinderen tot 18 jaar wordt één lidmaatschap van een sportvereniging betaald door de Ooievaarspas en je kunt gratis zwemles volgen. En de Stichting Leergeld legt uit hoe je in aanmerking kunt komen voor gratis sportmaterialen.

De toegang is gratis. Proef de sfeer van verschillende sporten: kom kijken en beweeg mee!

Maandag 20 oktober 2014, van 12.00 tot 17.00 uur
in Sportaccomodatie HKV/Ons Eibernest
Steenwijklaan 16, Den Haag

Woensdag 22 oktober 2014, van 12.00 tot 17.00 uur
in Sporthal Houtzagerij,
Hobbemastraat 93, Den Haag

www.ooievaarspas.nl