Basic-Fit gaat komend seizoen door als rugsponsor bij ADO Den Haag. De fitnessketen, die de afgelopen zes seizoenen hoofdsponsor was, verhuist daarmee van de voorkant van het wedstrijdtenue naar de achterkant.

Algemeen Directeur van ADO Den Haag Mattijs Manders: "Basic-Fit heeft de afgelopen zes seizoenen een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van ADO Den Haag. Daar zijn wij hen zeer erkentelijk voor. Het doet ADO Den Haag dan ook deugd dat wij geen afscheid van elkaar zullen nemen en de samenwerking continueren. Op zo’n trouwe en sportieve partner als Basic-Fit mogen wij trots zijn."

John Verhouden, Sales & Marketing Manager van Basic-Fit, begrijpt goed dat ADO Den Haag in het volgende seizoen verdergaat met de nieuwe hoofdsponsor Cars Jeans. "Het is voor ADO Den Haag een unieke kans. Wij maken daarom graag ruimte voor de nieuwe sponsor. Basic-Fit draagt ADO Den Haag een warm hart toe en wij zijn daarom blij dat we de club kunnen blijven steunen als rugsponsor. Wij zijn tevreden over de samenwerking en zetten die dus graag voort."

Zie hieronder het interview met John Verhouden voor ADO TV