Op dinsdag 25 oktober aanstaande spelen wij de thuiswedstrijd in de KNVB Beker tegen sc Telstar, aanvang 20.00 uur.

Voor wat betreft de kaartverkoop geldt het volgende:

De Zuiderpark Lounge zal deze wedstrijd toegankelijk zijn, hier zal een all-in concept van kracht zijn, hapjes en drankjes zijn voor deze wedstrijd inclusief. De Ooievaar zal ook open zijn, de Residentie Lounge is deze wedstrijd gesloten.

De parkeerterreinen P2 en P3 zijn voor deze wedstrijd vrij toegankelijk.

Sky Lounge houders kunnen hun contractuele kaarten aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., extra kaarten kosten € 40,- voor volwassenen en € 25,- voor kinderen (t/m 12 jaar).

Residentie Lounge leden hebben gratis toegang op vertoon van hun Residentie hardcards en zullen in de Zuiderpark Lounge ontvangen worden. Residentie Lounge leden die losse kaarten hebben, zullen deze toegestuurd krijgen.

Zuiderpark Lounge leden kunnen een kaart kopen á € 40,- en zullen hiervoor ook het all-in concept ontvangen in de Zuiderpark Lounge. Kinderkaarten voor de Zuiderpark Lounge zijn € 25,-.

(Extra) kaarten zijn te bestellen via adodenhaag.nl/reservering. Voor het all-in concept zal er na binnenkomst op vertoon van de toegangskaart een polsbandje worden uitgegeven.

Het hoofdgebouw gaat om 18.30 uur open en sluit anderhalf uur na de wedstrijd (om 23.15uur bij een speeltijd van 90 minuten).