Kyocera Document Solutions heeft UWMERK!WAARDIG gekozen als het bureau dat de communicatie en strategie voor het bedrijf gaat verzorgen. De samenwerking tussen de naamgever van het Kyocera Stadion en het Rotterdamse UWMERK!WAARDIG is voortgevloeid uit het uitgebreide businessnetwerk van ADO Den Haag.

De keuze kwam tot stand na een intensieve bureauselectie en het uitvoeren van een gerichte - en succesvolle - proefopdracht vanuit Kyocera. De samenwerking behelst het positioneren van het merk in dealernetwerken en richting eindgebruikers. Daarbij onder meer het introduceren van nieuwe oplossingen en producten. De samenwerking beoogt het stimuleren van de merkperceptie via marketing & communicatie, en het vormgeven en ondersteunen van salesactiviteiten. Hierbij worden diverse offline- en online mediamiddelen ontwikkeld en ingezet.

De samenwerking tussen Kyocera en UWMERK!WAARDIG is een uitstekend voorbeeld van wat het businessnetwerk van ADO Den Haag voor uw bedrijf kan betekenen. Wilt u zich als bedrijf ook aansluiten bij het grootste netwerk van de regio Haaglanden? Neem dan contact op met de commerciële afdeling van ADO Den Haag via 070 305 45 15 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..