In alle vroegte verzamelde een groep van 75 sponsoren afgelopen woensdag op Schiphol om voor een tweedaagse trip te vertrekken naar Barcelona. Na een flinke kop koffie en een onverhoopte vertraging door een technisch mankement volgde in Barcelona een heerlijke netwerklunch.

Om deze lunch een zakelijke tint te geven kon men van tevoren aangeven wie zij wilden ontmoeten en werden de naambordjes van alle aanwezigen verdeeld neergezet.

Vele handen werden geschud, wat wel aangaf dat er veel nieuwe ontmoetingen plaatsvonden. Een geslaagde actie dus. Na een heerlijke tapas lunch hadden de sponsoren de rest van de middag vrij om zich op te frissen in het hotel, te eten en weer op tijd klaar te staan om met elkaar naar Camp Nou te vertrekken.

Ondanks de stromende regen was het een mooie voetbalwedstrijd om te zien met onder andere een prachtig doelpunt van Suarez.

Na de wedstrijd had men de keuze om terug naar het hotel te gaan of het nachtleven van Barcelona in te duiken. Gevolg hiervan was dat het ontbijt niet vroeg bezocht werd. Met kleine ogen druppelde de één na de ander de ontbijtzaal binnen.

Tot 14.30 uur was er geen programma, de meeste sponsoren vertrokken na het ontbijt direct na het uitchecken naar de Ramblas om te shoppen, koffie te drinken of wat cultuur te snuiven.

Om 14.30 uur vertrok de bus vanaf het hotel richting vliegveld, waarna wij na weinig vertraging rond 20.00 uur weer op Schiphol waren.

De eerste geluiden over de trip waren louter positief. Ondanks de vertraging op de heenreis en de regen tijdens de wedstrijd heeft iedereen een geweldige ervaring gehad die zeker voor herhaling vatbaar is.

Wij hopen dat er volgend jaar minstens zoveel animo voor een businesstrip is zodat we volgend jaar opnieuw een leuke wedstrijd kunnen bezoeken!

De sponsortrip naar Barcelona werd mede mogelijk gemaakt door Emboost en Noordzee Services.