Sinds de start van de Vastgoedlounge in 2011-2012 bestaat de wens om een eigen Sky Lounge in het stadion te bemannen. Dit seizoen werd deze wens werkelijkheid. Op de derde etage werd door eigen leden een Sky Lounge verbouwd en ingericht als Vastgoedlounge.

Inmiddels zijn hier 22 stoelen en 10 staanplaatsen bezet door in totaal 16 bedrijven uit de bouw- en vastgoedwereld of gelieerd hieraan. Dit kalenderjaar hebben zich een aantal oude bekenden aangesloten bij deze club. Van Es Glas, dat voorheen zelf een Sky Lounge huurde, en Fixplan, dat jarenlang stoelen in de Residentie Club had, zijn weer lid geworden van de businessclub van ADO Den Haag.

Een nieuwe partij, De Bouhuisen Groep, heeft afgelopen week getekend voor twee staanplaatsen.

 Alexander Bouhuisen

De Bouhuisen Groep is een onafhankelijk projectontwikkelaar die zich al meer dan 35 jaar toelegt op het (uit-) ontwikkelen van woningbouwprojecten. De feitelijke bouw wordt uitbesteed aan sterke partners.

Wij zijn er heel trots op dat al deze bedrijven zich willen aansluiten bij een groep waarvan iedereen werkzaam is in of gelieerd aan de bouw. Inmiddels is dit een groep sponsoren die van elkaar kan leren, elkaar aan werk kunnen helpen en met elkaar kunnen sparren.

Naast het gebruik van een eigen Sky Lounge is er elke thuiswedstrijd een heerlijk buffet en een spreker uit de bouw- en vastgoed.

Heeft u ook interesse in de Vastgoedlounge? Neem dan even contact op met Miriam van Hemert via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..