Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat op vrijdag 8 januari één van onze Sky Lounge houders heeft bewezen onvoorwaardelijk achter de club te staan. 's Middags heeft Smit's Uien een overeenkomst getekend waarmee zij tot en met 30 juni 2019 huurder zijn van één van onze prachtige Sky Lounges.

Jan Willem Wigt, algemeen directeur van ADO Den Haag, is ontzettend blij met deze ondertekening; 'Het is geweldig dat zulke trouwe sponsoren de club bijven steunen'.

Smit's Uien is een begrip in Den Haag. Het familiebedrijf van de familie Smit is zich sinds 1976 gaan specialiseren in het schoonmaken van uien en sinds 1987 in het snijden en centrifugeren van uienblokjes en uienringen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de grootste leverancier van geschilde uien, uienblokjes en uienringen voor horeca, viswinkels en AGF. (www.smitsuien.nl, red.)

ADO Den Haag is niet alleen blij met deze ondertekening, het getuigt ook van de mate van trouw van onze achterban. Hier kunnen wij alleen maar heel erg trots op zijn!