Met trots kunnen wij melden dat ADO Den Haag in Innova Energie een nieuwe partner heeft gevonden voor onze jeugdopleiding. Innova Energie tekende donderdag 17 december een contract voor 3,5 seizoen. In het kader van deze samenwerking komt Innova Energie onder andere op de achterkant van de shirts van al onze jeugdteams te staan.

De jeugdopleiding van ADO Den Haag is volop in ontwikkeling. Zo wordt er momenteel hard gewerkt aan de nieuwbouw op ons jeugdcomplex De Aftrap in het Zuiderpark. Als de nieuwbouw volgens planning verloopt, zal de nieuwbouw op De Aftrap in maart 2016 worden afgerond. Het verbinden van deze nieuwe partner is een volgende opsteker in de ontwikkeling van onze jeugdopleiding en daarmee het fundament van onze club en het eerste elftal.

 

Commercieel Manager Peter Berg is tevreden met deze prachtige deal: "Wij zijn erg blij met deze deal. Als je kijkt naar de ontwikkeling op de jeugdopleiding met een nieuw complex dat eraan gaat komen, denk ik dat dit een uitermate gunstig moment is om als bedrijf in te stappen. Ik hoop en denk dat een bedrijf als Innova Energie hier erg blij van gaat worden. Naast alle exposure die zij hiermee genereert, kunnen wij ook een grote rol spelen in de activatie van onze fans en zakelijke relaties."

Ook Thai Nguyen, Directeur van Innova Energie, is blij zich te verbinden aan onze jeugdopleiding: "Ik denk dat deze samenwerking een mooie kans is voor Innova om meer naar buiten toe te treden. Daarnaast willen we graag een rol spelen in de groei van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Wij zitten op loopafstand van het stadion, dus wat dat betreft was ADO Den Haag een logische keuze voor ons."

Naast het partnership op de jeugdopleiding zullen Innova Energie en ADO Den Haag ook de mogelijkheden bekijken om 'ADO Energie' nieuw leven in te blazen en met een mooi energieaanbod voor onze fans en/of zakelijke relaties komen.

Over Innova Energie

Duurzame én betaalbare energie speciaal voor haar klanten, daar staat Innova Energie voor. Samen met u kijken we hoe we energie kunnen besparen, bijvoorbeeld door minder te gebruiken. Maar ook door energie te gebruiken die is opgewekt door zon, wind of water, groene energie dus. Dat is beter voor ons en voor het milieu. Besparen kan ook met slimme oplossingen, waaronder nieuwe technieken, zoals de slimme meter. U houdt nauwkeurig uw energieverbruik bij: de eerste stap naar besparen. En als u zelf energie opwekt met zonnepanelen, bespaart u ook daarmee. Met Innova Energie bespaart u dus niet alleen energie en kosten, maar ook tijd. Onze Klantenservice is deskundig en betrokken en altijd makkelijk bereikbaar, zonder dure 0900-nummers en zonder wachttijden. U bent dus altijd goed en snel geholpen.