Rabobank Regio Den Haag en de vrouwentak van ADO Den Haag hebben een sponsorovereenkomst getekend. Belangrijk onderdeel van de overeenkomst is dat speelsters van ADO Den Haag Vrouwen clinics gaan verzorgen bij amateurclubs in de Haagse regio. Daarnaast werd er ook getekend voor sponsoring van de mannenselectie en een partnership met de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. 

Kees Punt, voorzitter van de Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal, is heel tevreden dat Rabobank zich committeert aan het vrouwenvoetbal in Den Haag: "Als partner van Stichting Den Haag Vrouwenvoetbal steunt de Rabobank op deze wijze ons streven om professioneel vrouwenvoetbal in de regio Haaglanden verder vorm te geven en uit te bouwen."

Dennis Werkman, directeur Groot Zakelijk van Rabobank Regio Den Haag: "Vrouwenvoetbal staat volgens de KNVB voor de positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst, kortom 'voetbal om van te houden'. Het biedt daarmee voor de maatschappij een verbindende factor en het heeft een voorbeeldfunctie. Ook de Haagse voetbalclub speelt met haar succesvolle Vrouwenteam en de eigen Maatschappelijke Stichting een belangrijke rol in de regio Den Haag. Dit spreekt ons als coöperatieve bank erg aan, en we zijn er dan ook trots op dat we dit kunnen sponsoren."

De Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij heeft als missie: 'verbinding van de sport met de samenleving'. ADO Den Haag is blij dat de Rabobank ook dit belangrijke initiatief wil ondersteunen. Anton Nijboer, projectmanager van de Stichting: "De partners van ADO Den Haag in de Maatschappij staan midden in de Haagse samenleving, en met al deze partijen kunnen we een echte bijdrage leveren aan de maatschappij."