Hoewel het nog een beetje fris was, kon er gisteren toch buiten geborreld worden bij de laatste Bits & Bites van dit seizoen.

Dit keer waren de sponsoren van ADO Den Haag te gast bij Millers, sinds een aantal seizoenen lid van de Residentie Club.

Bijna 60 sponsoren kwamen na werktijd naar de Millers om te netwerken en uiteraard om na te praten over de overwinning op Excelsior van afgelopen zondag.

Peter Berg deed het openingswoord en gaf daarna het woord aan Jan Willem Wigt, die op dit moment het dagelijkse bestuur van ADO Den Haag op zich neemt totdat er een nieuwe directeur is.

Jan Willem gaf aan dat de contacten met China goed zijn en dat er goede dingen gebeuren en nog staan te gebeuren met de club.

Vervolgens nam Niels Volkerijk namens Millers het woord. In een korte presentatie vertelde hij wat de (zakelijke) mogelijkheden van Millers zijn, o.a. voor vergaderingen maar bijvoorbeeld ook voor bruiloften en recepties zijn er aparte zalen te huren. Millers is onderdeel van Som Horeca, waar meerdere horecalocaties bij aangesloten zijn.

Na de presentatie konden de gasten genieten van een hapje en drankje, dan wel binnen aan de bar, dan wel buiten onder de heaters.

Mocht u het leuk vinden om in seizoen 2015-2016 de sponsoren te ontvangen bij uw bedrijf, laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op!