De Algemene Ledenvergadering van Business to Business ADO Den Haag vindt plaats op donderdag 27 november in het nieuwe ADO Den Haag Museum en start om 19.30 uur.

Buiten de gebruikelijke onderwerpen staan er dit keer enkele onderwerpen op de agenda waarvoor uw speciale aandacht gevraagd wordt, en uw aanwezigheid meer dan ooit op prijs gesteld wordt.

  • Allereerst zal deze avond afscheid genomen worden van twee bestuursleden, Karin Punt en Ton Beije.
    Zonder iets af te doen aan de inzet en inbreng van Karin wordt deze avond met name aandacht voor de inbreng van Ton gevraagd.

    Ton Beije is 18 jaar bestuurslid geweest in goede en in slechte tijden. Hij heeft zich daarmee buitengewoon verdienstelijk gemaakt voor het bestuur en daarmee ook voor de NV ADO Den Haag. Dat alleen al verdient een waardig afscheid met een grote opkomst!

    Natalie van der Velde en Rick Ros zijn bereid gevonden toe te treden tot het bestuur en zich deze avond verkiesbaar te stellen.
  • Aansluitend op onze reguliere vergadering zal Maarten Fontein "zijn" toekomstvisie vertellen en toelichten. Na deze toelichting willen wij onze leden graag in de gelegenheid stellen met elkaar en Maarten Fontein van gedachten te wisselen over de mogelijke gevolgen voor de positie van onze Businessclub naar aanleiding van de gepresenteerde visie.

Ter voorbereiding op de vergadering kunt u de Jaarrekening 2013/2014, Begroting 2014/2015, Notulen ALV 2013 en de Agenda 2014 bekijken.

Bekijk hier wie zich al hebben aangemeld.

Meld u zich aub vooraf aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..