Op dinsdag 23 september waren ruim 40 leden van Business to Business ADO Den Haag uitgenodigd in het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk voor een avond netwerken onder het genot van een overheerlijk viergangen diner.
Om 18.00 uur werden de gasten hartelijk ontvangen in Paul’s Bar met een glas Prosecco. André Aaij, general manager van het Radisson Blu Palace Hotel, heette iedereen van harte welkom en gaf na een kort verhaal over de geschiedenis van het hotel het woord vervolgens aan Etienne Hendriks, directeur van Kyocera Document Solutions Nederland. Etienne vertelde wat het belang van netwerken is, hoe de samenwerking met ADO Den Haag en de samenwerking met het Radisson Blu Palace Hotel tot stand is gekomen.

In het Chatillon restaurant van het hotel werd aansluitend het diner geserveerd, met bijpassende wijnen. Voor het hoofdgerecht vond er een tafelwissel plaats, waardoor de businessleden met meerdere (potentiële) relaties kennis konden maken.
Voorafgaand aan het dessert konden de gasten aansluiten voor een korte rondleiding door het hotel en na afloop van het diner stond er nog een kop koffie klaar in de bar van het restaurant.

Namens ADO Den Haag willen wij het Radisson Blu Palace Hotel bedanken voor hun gastvrijheid, Etienne Hendriks bedanken voor zijn welkomstwoord en alle aanwezige leden van Business to Business ADO Den Haag bedanken voor een wat ons betreft zeer geslaagde avond!