De United Cheers Cheerleaders, bekend van hun optredens bij ADO Den Haag, zijn op zoek naar nieuwe leden. Daarom worden er op woensdag 22 april gratis proeflessen georganiseerd.
 
Hiermee wordt er bij de United Cheers weer opnieuw een kids- en juniorenteam gestart. De eerste trainingen zijn op woensdag 22 april, tijdens de Nationale Sportweek. Meisjes van 6 t/m 10 jaar kunnen zich opgeven voor de United Cheers Panthers. Voor meisjes van 11 t/m 15 jaar is er het team United Cheers Jaguars. Deze teams zullen getraind worden door Elise Verboon, die zelf al jaren in het showteam danst. Meiden van 16 jaar en ouder zijn van harte welkom om een proefles te komen volgen bij het showteam van de United Cheers Cheerleaders.

Tijdens de lessen komen alle aspecten van de cheerleading sport aan bod. Er wordt aandacht besteed aan dans, sprongen, lenigheid, tumbling en stunts. Plezier hebben in het dansen is het allerbelangrijkste binnen de vereniging United Cheers Cheerleaders.

De proeflessen vinden plaats op woensdag 22 april in de gymzaal op de Nesciohove in Zoetermeer. De tijden zijn van 17.30 tot 21.00 uur, afhankelijk van de leeftijd. Meisjes vanaf 6 jaar kunnen zich hiervoor opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie op www.unitedcheers.nl.