Woensdag 1 juli om 12.00 uur opent de Fanshop haar deuren en vanaf dat moment zijn de nieuwe wedstrijdtenues, uit- en thuis, voor het seizoen 2015-2016 te koop. Het roodgroene uitshirt verwijst weer terug naar de tijd van onze eerste Bekerwinst en de eerste Europese successen. Vanwege het 110-jarig jubileum zit er wederom een speciale historische elftalfoto in de nek van het shirt, het team van 1968. Vorig jaar stond het team dat in 1975 de Beker won op die plaats aan de binnenkant van het shirt. Het thuisshirt is uiteraard weer geelgroen en de details zijn voortgekomen uit overleg met de technische staf, diverse supportersgroepen en de mensen uit het MFC. De tenues zijn compleet, inclusief bijpassende sokken, verkrijgbaar.

Naast de wedstrijdtenues zal ook alle trainingskleding in de verkoop gaan.

Naast de officiele Fanshop in het Kyocera Stadion kunt u ook bij detaillisten in Den Haag en omstreken terecht voor deze nieuwe kleding. De officiële ADO Den Haag kleding wordt verkocht bij:

A.J. Sports
Dierenselaan 49
Den Haag

Free Kick Sport
Weimarstraat 343
Den Haag

Primera Roy van den Hoogen
Theresiastraat 53
Den Haag

Sport 2000 Rijswijk
Prins Willem Alexander Promenade 87
Rijswijk

Sport 2000 Voorburg
Kon. Julianaplein 14B
Voorburg

Sport 2000 Nootdorp
W.C. De Parade - Korte Baan 11
Nootdorp

Sporteon Den Haag
Winkelcentrum Leyweg
Den Haag

Puur Voetbal
Kruisstraat 35-37
Delft

Nieuwe vrijetijdslijn ter ere van 110-jarig bestaan



ADO Den Haag komt in haar Fanshop ook nog eens met een volledig nieuwe lijn aan vrijetijdskleding van Errea. Alle items zijn voorzien van het speciale 110-jarig bestaan logo. Zo is er een joggingpak met een hooded sweater en een comfortabele broek met extra zakken op de benen. In blauw en zwart zijn er jassen verkrijgbaar in honkbalstijl, uiteraard met het oprichtingsjaar 1905 op de rug van de jas. Deze jassen verwijzen naar de tijd dat onze voetballers in de zomermaanden fanatiek honkbal speelden. Ook is er hierbij een comfortabele broek verkrijgbaar. Twee vesten completeren deze nieuwe collectie. Een vest met capuchon en een sjiek vest met mooie kraag.

Alle reden om weer eens een kijkje te nemen in onze Fanshop!