Nadat Curaçao eerder deze week met 0-0 gelijk speelde tegen Cuba volgde gisteren de return in Havana. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel waardoor Curaçao zich heeft geplaatst voor de 3e ronde van de WK-kwalificatie.

Curaçao kwam al na vijf minuten op een achterstand via een kopbal uit een corner. Na een kwartier spelen kwam Curaçao via onze Papito Merencia op gelijke stand. Op aangeven van Michaël Maria schoot Merencia de bal via een Cubaanse verdediger binnen.

Tijdens de rust brak het noodweer los waardoor de wedstrijd geruime tijd stil heeft gelegen. Uiteindelijk heeft de wedstrijd zo'n 4 uur in beslag genomen.

Binnenkort zal geloot worden wie de tegenstander is in september. Dit zal opnieuw een tweeluik worden. Pas als de derde, vierde en vijfde ronde door Curaçao zijn gewonnen is het eiland geplaatst voor het WK.