AFTER’S COOL (opgericht in 1999) verzorgt huiswerkbegeleiding op 15 vestigingen in de regio’s Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. De VO Voetbal League is niet onze eerste samenwerking met ADO Den Haag, want we geven al jarenlang huiswerkbegeleiding aan de jonge ADO-talenten. Omdat ADO en AFTER’S COOL dezelfde dingen belangrijk vinden ondersteunen we nu ook de ADO VO Voetbal League.

De ontwikkeling van jongeren

Als huiswerkinstituut hebben wij ons tot doel gesteld om kinderen op alle mogelijke manieren te ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij doen dat door ze te helpen om beter te presteren op school. Maar er is meer dan school! Wij dragen daarom graag ons steentje bij door jongeren ook aan te moedigen bij zoiets belangrijks en gezonds als sport.

Een maatschappelijke bijdrage leveren

AFTER’S COOL is sinds een aantal jaar officieel ‘social enterprise’. Dat betekent dat we altijd onderzoeken hoe onze werkzaamheden het maatschappelijk belang kunnen dienen. De insteek van de VO Voetbal League is er daarom één waar wij ons graag achter scharen: er wordt niet alleen gevoetbald, maar er wordt ook belang gehecht aan normen en waarden, op tijd komen en je inzetten voor je buurt.

Het belang van plezier

Na ruim 15 jaar huiswerkbegeleiding weten wij hoe belangrijk het is om met plezier te werken. Hoe gewichtig zaken als ontwikkeling en maatschappelijk belang ook mogen klinken, als je geen plezier hebt in wat je doet heeft het verder weinig zin. School en sport zijn een gouden combinatie waar een hoop plezier aan te beleven valt, en dus staan wij helemaal achter de VO Voetbal League.

Website: www.afterscool.nl