ADO Den Haag -20 moest zondagmiddag aantreden tegen de nummer laatst uit de competitie sv Wateringse Veld. Het team van trainer Marcel Koning speelde eigenlijk een wedstrijd om den keizers baard omdat men al zeker is van de nacompetitie terwijl sv Wateringse Veld moest winnen om de degradatie nog kunnen te ontlopen.

Verslag: Rob Pronk
Op het slechte en harde veld van sv Wateringse Veld was nauwelijks te voetballen en zodoende zagen we in de eerste helft weinig hoogtepunten.

In de tweede helft had ADO Den Haag de harde wind in de rug en kreeg men de betere kansen. In de 75e minuut was het dan ook eindelijk raak. Na een verre uittrap van keeper Ricardo Kieboom kwam de bal voor de voeten van Caglar Atis die vervolgens ADO Den Haag knap op een 1-0 voorsprong. ADO Den Haag leek de wedstrijd ook vakkundig uit te spelen totdat er in blessure tijd slordig balverlies werd geleden op het middenveld waardoor Wateringse Veld alsnog de 1-1 kon scoren.

De B-spelers Robin Duwalda, Elay Richardson en Dylan de Braal vielen in de 2e helft goed in bij ADO Den Haag.

Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom, Mike van Toor (60. Robin Duwalda) Diederick Hoogenwaard, Achmed Ali, Ferry de Jong (46. Elay Richardson), Boy Wotte, TomasTavilla, Ramon Ripson, Caglar Atis (80. Dylan de Braal), Joad Essanoussi en Aschraf Artimi.