Zaterdag stond de derde wedstrijd op het programma tegen Haryana onder 17. Na een lange busrit van 2,5 uur werd er gespeeld op het in aanbouw zijnde sportcomplex in Rohtak.

Op een zeer slecht veld moest ADO Den Haag het ditmaal voor weinig publiek opnemen tegen de selectie van Haryana onder 17. ADO Den Haag speelde een uitstekende wedstrijd, al kreeg Haryana via een schot op de lat halverwege de 1e helft de eerste grote kans. Enkele minuten later schoot Richelo Fecunda de bal, na goed voorbereidend werk van Marc du Chatenier, op de lat. Het was echter uitstel van executie.
Uit een corner kopte Vincent van Dorp op de lat en in de rebound bracht Marc du Chatenier ADO Den Haag op een 0-1 voorsprong hetgeen ook de ruststand was. In de 2e helft kreeg ADO Den Haag meteen een grote kans. Na een goede combinatie kwam de bal bij Richelo Fecunda die alleen voor de keeper zijn schot gekeerd zag worden. ADO Den Haag domineerde de 2e helft, maar kon het overwicht niet in goals uitdrukken. In de laatste 5 minuten verslapte ADO Den Haag, maar keeper Jari Puister hield zijn doel schoon met twee cruciale reddingen. Danny Bakker stelt zijn team voor aan de eregast van de wedstrijd

Na een ruime blessuretijd floot de scheidsrechter af en won ADO Den Haag verdiend met 0-1 waardoor de stand in de demonstratie serie 3-0 in het voordeel van ADO Den Haag werd, waardoor de Haagse equipe niet meer in te halen is. Na de wedstrijd werd er geluncht in een luxe resort en op de terugweg een bloemenhulde gebracht aan de bekende vrijheidstrijder Ranbir Singh Hooda. Wedstrijdmoment uit de wedstrijd Haryana onder 17 - ADO Den Haag onder 16 met op de achtergrond de in aanbouw zijnde tribunes van het sportcentrum

Na een lange busrit kwam het gezelschap weer aan in Gurgaon alwaar het grootste gedeelte zit stortte op het avondeten. Hoofdopleiding Wim van Laar, Hoofd scouting Ron Kenter, Clubarts Raafat Pasha en teammanager Michel Schouten brachten echter nog een bezoek aan de ambassade alwaar ook het Nederlands Cricketelftal (dat momenteel het WK in India speelt) werd ontvangen. De rest van de staf had een ontmoeting met oud VVV-Venlo prof Willem Peeters die momenteel in Delhi woont. Morgen bezoekt ADO Den Haag het beroemde monument de Taj Mahal. Maandag kunt u hierover meer lezen op deze site.ADO Den Haag voor het beeld van vrijheidstrijden Ranbir Singh Hooda

Opstelling ADO Den Haag: Jari Puister, Bahadir Bulut, Bas de Bree, Danny Bakker, Robin van der Meer, Hector Hevel (63. Jeffrey van Roon), Richelo Fecunda, Rodney van der Meijs (60. Desko Destanovic ), Marc du Chatenier, Akin Metin (75. Faris Afifi) en Demelzo Terbeek (30. Vincent van Dorp)