ADO Den Haag onder 20 heeft na een moeizame eerste helft uiteindelijk toch nog eenvoudig met 4-0 gewonnen van Teylingen. De eerste helft was matig van Haagse zijde en dat resulteerde dan ook in een 0-0 ruststand. Toch kreeg ADO Den Haag nog wel wat kansen om te scoren maar de keeper stond een paar keer in de weg en de scherpte ontbrak ook bij de thuisploeg.

Ook Teylingen kreeg 2 behoorlijke kansen maar Ricardo Kieboom wist deze goed te redden. In de 34ste minuut gebeurde er iets vreemds. Er leek weinig aan de hand en plots kreeg Diederick Hoogerwaard een directe rode kaart.

Toch was het ADO Den Haag die het spel bleef maken. Kort na rust was het dan ook gelijk raak. Na een goede actie van Mike van Toor kon Mike van Duinen in de 48ste minuut van dichtbij afronden. Niet veel later was het Caglar Atis die een goed schot afvuurde op het doel van Teylingen maar de doelman tikte de bal net uit de bovenhoek. Toch was het Caglar Atis die een minuut later na zijn vorige kans de 2-0 op het scorebord bracht. Een hoekschop bij de tweede paal werd ingetikt door Atis die vervolgens nog via een been van een Teylingen speler over de lijn rolde. Een kwartier na rust was de wedstrijd definitief gespeeld.

Cedric Ake werd in het strafschopgebied ten val gebracht en hij zorgde zelf voor de 3-0 vanaf 11 meter. Het mooiste doelpunt van de middag kwam van de voet van Caglar Atis. Na een mooie combinatie met Boy Wotte scoorde hij in de 61ste minuut de 4-0 door de bal in de verre hoek te schieten. Na deze 4-0 kreeg ADO Den Haag nog voldoende kansen om de score verder uit te breiden maar aangezien de wedstrijd allang gespeeld was ontbrak het aan de afronding. Zo wint ADO Den Haag dus na lange tijd met 10 man gespeeld te hebben toch eenvoudig van hekkensluiter Teylingen.

Scheidsrechter: De heer A. van den Hoed

Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom, Cedric Ake, Peter Korteling, Patrick Batist, Ferry de Jong (19e min Caglar Atis), Diederick Hoogerwaard, Jop Verhagen, Niels van Pelt, Mike van Duinen (73e min Elger Batta), Boy Wotte, Mike van Toor (64e min Daan de Blank)