ADO Den Haag A1 heeft het goede trainingskamp in Belek helaas geen vervolg kunnen geven in de wedstrijd tegen FC Groningen/Cambuur A1. Op De Aftrap werd het 0-1.

In de 1e helft waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar na fout uitverdedigen maakte Mike van Toor een overtreding in het strafschopgebied en kreeg FC Groningen een penalty. Keeper Murat Ozcan hield zijn team op de been door de inzet te keren. In de 34e minuut kreeg ADO Den Haag een goede kans via Adil Akanioui die schuin alleen op de keeper afging, maar zijn inzet ging naast het Groningse doel. Vlak voor de rust kopte Thomas Verheijdt een corner goed in, maar FC Groningen keeper Renze Fij redde bekwaam. In de 2e helft sloeg FC Groningen binnen 2 minuten toe, via een solo door het centrum kon Henk Bos de 0-1 aantekenen. ADO Den Haag reageerde direct en na een goede actie van Jaoud Essanoussi kwam de bal bij Hichem Faik, maar Renze Rij redde wederom. ADO Den Haag bleef gedurende de 2e helft een veldoverwicht houden, maar het lukte niet om tot grote kansen te komen.

FC Groningen/Cambuur kwam ook niet meer tot een goede aanval waardoor er veel strijd was, maar weinig kansen waardoor er in de stand geen verandering meer kwam en ADO Den Haag A1 wederom een ongelukkige nederlaag leed.

Scheidsrechter: De heer R. de Waerdt

Opstelling ADO Den Haag:
Murat Ozcan, Mike van Toor (22e Serginho Hijnes), Mart Spierdijk, Justin Lopes, Robin de Hey, Zekai Akdogan, Hadil Tihouna, Hicham Faik (82e Tomas Tavilla), Jaoud Essanoussi (61e Steven Sanchez Angulo), Thomas Verheijdt en Adil Akanioui (76e Jop Verhagen)

FC Groningen/Cambuur B1 – ADO Den Haag B1 2 – 3
Vandaag ging ADO Den Haag B1op pad om de verre uitwedstrijd tegen FC Groningen/Cambuur B1 te spelen. De Haagse ploeg ging goed van start en probeerde al vroeg de defensie van FC Groningen/Cambuur onder druk te zetten. Een van de centrale verdedigers van de thuisploeg wist zich geen raad met deze speelwijze en moest al na 5 minuten aan de noodrem trekken wat hem een gele kaart opleverde. Twee minuten later werd de strijdlust van ADO Den Haag al beloond. Na goed doorzetten van Abbas al Taminy verlengde Yesse Bidjai de bal waarna Idrissa Conteh eenvoudig de 0-1 aantekende. Een mooie rentree na 11 maanden blessureleed. De scheidsrechter zag zich genoodzaakt om na 30 minuten de Groningse centrale verdediger zijn 2e gele kaart te tonen. Voordat ADO Den Haag zich rijk kon rekenen scoorde FC Groningen uit een dood spelmoment de gelijkmaker. Met de 1-1 stand ging men de rust in. Ook in de 2e helft was ADO Den Haag de bovenliggende ploeg en kwam na 20 minuten spelen via een afstandsschot van Timo Ruigrok op 1-2. Na een communicatie fout in de Haagse defensie kon Robin Buwalda alleen nog ten koste van een gele kaart en strafschop erger voorkomen. De toegekende strafschop betekende echter wel de 2-2. Erger was dat Buwalda na de gelijkmaker wegens commentaar op leiding direct zijn 2e gele kaart kreeg waardoor het weer 10 tegen 10 was. FC Groningen/Cambuur rook bloed en wist 1 minuut voor tijd nog bijna de winnende treffer te scoren maar liet dit na. In blessuretijd kreeg ADO Den Haag nog een vrijde trap die door Alex Bjelica in de rechterbovenhoek werd geschoten waardoor ADO Den Haag 3 hele belangrijke punten mee naar huis nam.

Feyenoord AV B1 – ADO Den Haag B2 1 – 1
ADO Den Haag B2 is de hervatting na de winterstop stroef begonnen. Tegen de amateurs van Feyenoord B1 werd het een teleurstellend gelijkspel. ADO Den Haag begon aardig , al was wel te merken dat de ploeg weinig wedstrijdritme in de benen had. Al na een paar minuten spelen kreeg Robin van der Meer een grote kopkans uit een corner, maar hij kreeg de bal niet tussen de palen. Verder was ADO Den Haag vooral gevaarlijk uit dode spelmomenten. Na een kwartier was het echter wel raak. Aanvoerder Chris Rog hield knap het overzicht, speelde de mee opgekomen Danny Bakker aan die dwars door de Rotterdamse defensie de één twee aanging met Rodney van der Meijs. Rodney van der Meijs zette Danny Bakker alleen voor de keeper en die scoorde beheerst de 0-1. Helaas verslapte ADO Den Haag na die goal en verzuimde het om de voorsprong uit te bouwen. Hiervoor kreeg het team op slag van rust de rekening. Na rommelig uitverdedigen gleed keeper Jari Puister uit en bood Feyenoord een cadeautje om gelijk te maken. In de tweede helft speelde ADO Den Haag feller en was dreigender. Feyenoord werd teruggedrongen en loerde op de counter, maar echte kansen werden er niet gecreëerd. Helaas was er een rode kaart voor Desko Destanovic voor nodig om ADO Den Haag wakker te schudden. Met een man minder werden er in de slotfase nog een handvol goede kansen gecreëerd door onder andere Calvin Valies en invaller Faris Afifi. Helaas werd het net niet meer gevonden en liet ADO Den Haag B2 twee dure punten liggen tegen de nummer 3 van de ranglijst.

RBC Roosendaal C1 – ADO Den Haag C1 0 – 3
ADO Den Haag C1 behaalde een regelmatige 0-3 overwinning tegen het op de 11e plaats staande RBC Roosendaal C1. ADO Den Haag heerste in de eerste helft, maar het duurde tot de 30e minuut voordat Jeffrey van Roon de score opende voor ADO Den Haag. In de 2e helft ging ADO Den Haag door met aanvallen en Ackeo Liefden scoorde de 0-2 na een goede pass van Floyd Person. In de laatste minuut scoorde Bahadir Bulut uit een strafschop de 0-3 hetgeen de eindstand was.

NEC/FC Oss C2 – ADO Den Haag C2 2 – 3
ADO Den Haag C2 is de tweede seizoenshelft in de poule der kampioenen goed begonnen. ADO Den Haag begon zeer aanvallend, maar helaas zorgde één moment van onoplettendheid in de verdediging al na 5 minuten voor een 1-0 achterstand. In de 14de minuut schoot Rayvano Salhuteru na een goede combinatie de bal op schitterende wijze in, maar deze belandde echter op de binnenkant van de paal. In de 28ste minuut scoorde Jerdy Schouten de 1-1, hetgeen tevens de ruststand was. In de tweede helft hetzelfde verhaal. Een aanvallend ADO Den Haag, maar NEC nam opnieuw de leiding met een heel fraai doelpunt. In de 49ste minuut kregen wij een penalty die feilloos werd ingeschoten door Jerdy Schouten. Uit een voorzet van Jan Verduijn scoorde Younes Seghrouchni de 2-3 via een fraaie kopbal, hetgeen tevens de eindstand is.

ADO Den Haag D1 – Feyenoord/Excelsior D1 1 – 0
ADO Den Haag D1 speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. ADO begon de wedstrijd met goed voetbal, Gijs Hebing had in de vierde minuut na een goede een-twee van Harvey Johnson de beste kans op de score te openen. Feyenoord werd, op twee hoekscoppen na, niet echt gevaarlijk. In de tweede helft kwam ook Feyenoord meer aan het voetballen toe. Vooral met een aantal goed uitgespeelde counters werden zij gevaarlijk voor het Haagse doel. De wedstrijd leek in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat in de 23 minuut Harvey Johnson de bal tegen een in het strafschopgebied staande tegenstander tegen de arm schoot. Darren Sidoel schoot de penalty heel koelbloedig in, 1-0. Hierna werd het nog even spannend, maar na het laatste fluitsignaal kon iedereen opgelucht ademhalen.

ADO Den Haag D2 – FC Zoetermeer D1 4 – 0
ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd en was de baas op het veld .Het was Pascal Struijk die met een schitterende voet beweging de 1-0 scoorde uit een pass van Cirano de Groot. ADO Den Haag bleef goed voetballen en uit een pass van Simo Choukoud scoorde Tyron Owusu van afstand 2-0 hetgeen ook de ruststaand was al kreeg ADO Den Haag nog wel enkele mogelijkheden Na rust kwam FC Zoetermeer beter uit de kleedkamer dan ADO Den Haag en zette druk op ons middenveld. Het duurde tot ver in de 2e helft voor ADO Den Haag tot scoren kwam Het was Donovan de Groot die uit een mooie aanval de 3-0 maakte uit een pass van Daily Loos. ADO Den Haag had kennelijk weer het ritme gevonden en het was weer Donevan de Groot die nu uit een voor zet van Lorenzo Seymonson de 4-0 scoorde