ADO Den Haag A1 heeft de uitwedstrijd tegen FC Groningen met 1-0 verloren. Met amper een minuut op de klok is het FC Groningen dat de eerste grote kans simpel door het hart van de Haagse verdediging creëert. Gelukkig heeft het schot geen kracht en gaat het ruim voor langs. ADO Den Haag is wakker en tracht de wedstrijd naar zich toe te trekken.

ADO Den haag speelt degelijk en FC Groningen richt zich enkel op de counter. In de 13e minuut onderschept Justin Lopes de bal en stuurt Andre Ntambue de diepte in. Zijn actie is goed en snel echter zijn schot wordt knap gestopt door de doelman van FC Groningen. In de 25e minuut krijgt ADO Den Haag een vrije trap Adil Tihouna bereikt Stanley Elbers die direct uit de lucht afdrukt echter wederom de keeper van FC Groningen een Haagse treffer in de weg staat. Doelpuntloos bereiken beide teams de thee. Na de rust is FC Groningen de boven liggende partij, zonder in het eerste kwartier tot gevaarlijke kansen te komen. FC Groningen maakt echter van een miscommunicatie bij ADO Den Haag gebruik om op volle snelheid deze fout met de 1-0 te bekronen. Murat Ozcam redt vervolgens niet veel later knap op inzet van dichtbij en houdt ADO Den Haag in de wedstrijd. ADO Den Haag gaat gedurende de 2e helft kansjes creëren, maar helaas niet voldoende en effectief genoeg om met een verdiend punt terug richting Den Haag af te reizen.

Opstelling ADO Den Haag: Murat Ozcan, Elger Batta, Kevin Schutte (82e minuut Mart Spierdijk), Ricardo Samoender, Justin Lopes, Zekai Akdogan, Stanley Elbers, Hicham Faik (80e minuut Daan de Blank), Steven Sanchez Angulo (62e minuut Robin de Hey), Andre Ntambue (75e minuut Adil Akanioui), Adil Tihouna (62e minuut Thomas Verheijdt).

Gele kaarten: Elgar Batta en Robin de Hey