ADO Den Haag A1 heeft de ingeslagen weg kunnen voortzetten. In Heerenveen werd een belangrijke 0-1 overwinning geboekt op concurrent Heerenveen/Emmen A1. ADO Den Haag B1 speelde een goede wedstrijd tegen de nummer 3 van de ranglijst Heerenveen/Emmen B1, maar kon niet voorkomen dat er een ongelukkige 2-1 nederlaag werd geleden. ADO Den Haag B2 boekte een overwinning op SC Feijenoord B1 en in de onderbouw waren er alleen maar overwinningen op het gelijke spel van ADO Den Haag D3 tegen Oliveo D1 na.

Heerenveen/Emmen A1 – ADO Den Haag A1 0–1
ADO Den Haag A1 speelde vandaag de verre uitwedstrijd tegen het A1 team van de jeugdopleiding van SC Heerenveen en BVO Emmen. ADO Den Haag begon niet scherp en al na 4 minuten was er een grote kans voor Heerenveen/Emmen, maar alleen voor keeper Tom Boks miste de spits deze kans. ADO Den Haag pakte het hierna beter op en kreeg via Aschraf Artimi en Mike van Duinen 2x grote kansen om te scoren, maar deze kansen werden niet benut.

In de 35e minuut was het wel raak voor ADO Den Haag. Mike van Duinen maakte een goed actie en gaf de bal aan Donny van der Dussen die met een beheerst laag schot ADO Den Haag op een 0-1 voorsprong bracht. Dit was tevens de ruststand. In de 2e helft hetzelfde beeld van 2 aan elkaar gelijkwaardige teams. Voor beide teams was het moeilijk voetballen vanwege de wind. Toch kreeg Heerenveen/Emmen vlak na de rust meteen een grote kans, maar Tom Boks wist zijn doel schoon te houden.

ADO Den Haag kreeg via Aschraf Artimi nog een goede kans, maar zijn schot ging net over. In het restant van de wedstrijd lukte het Heerenveen/Emmen niet om er een slotoffensief uit te persen zodat ADO Den Haag de voorsprong solide kon verdedigen en 3 heel belangrijke punten uit Heerenveen kon meenemen.

Scheidsrechter: Dhr. R.J. Dijkman

Gele kaarten ADO Den Haag: Aschraf Artimi en Ferry de Jong

Opstelling: Tom Boks, Cedric Ake, Peter Korteling, Patrick Batiste, Ferry de Jong, Boy Wotte, Mike van Duinen (70e Andre Ntambue), Donny van der Dussen, Aschraf Artimi, Hicham Faik en Stanley Elbers

Heerenveen/Emmen B1 – ADO Den Haag B1 2–1
ADO Den Haag B1 heeft de uitwedstrijd tegen Heerenveen/Emmen B1 met 2-1 verloren. ADO Den Haag kende een goede start en nam na 5 minuten de leiding via een goal van Thomas Tavilla. Vlak voor de rust kwam Heerenveen/Emmen, via een rebound na een vrije trap op 1-1.

In de 2e helft blijft ADO Den Haag gelijkwaardig aan de Friese nummer 3, maar komt na 10 minuten in de 2e helft ongelukkig op achterstand. Na balverlies op het middenveld wordt de bal door keeper Willem Jan Broch tegen de rug van de aanvaller geschoten en via de rug van de aanvaller gaat de bal in het net 2-1. ADO Den Haag krijgt hierna nog 2 kansen op de gelijkmaker, maar een schot van Timo Ruigrok en een kopbal van Eli Richardson treffen geen doel waardoor de eindstand 2-1 in het voordeel van Heerenveen/Emmen wordt.

ADO Den Haag B2 – Feyenoord AV B1 3–1
De 1e helft was voor het publiek niet echt verfrissend, slechts 2 momenten zorgde voor enige opwinding. In de 7e minuut kwam Feyenoord op 0-1 na een slippertje in de verdediging van ADO Den Haag. ADO Den Haag kwam in de 16e minuut op 1-1 na een goede aanval over links waarna Axel Lokange de bal intikte bij de 1e paal. In de 2e helft kwam de wedstrijd meer los hetgeen in de 11e minuut de voorsprong opleverde voor ADO Den Haag.

Na een goede actie en dito schot van Abas al Tamimy kwam de bal voor de voeten van Mohammed Benaissa welke de bal uiteindelijk in de bovenhoek deed belanden (2-1) Na 2 grote kansen in de 13e en 17e minuut kwam ADO Den Haag uiteindelijk in de 31e minuut op de veilige 3-1 door een goed ingeschoten vrije trap van Desko Destanovic. Feyenoord kon geen vuist maken waardoor ADO Den Haag de wedstrijd eenvoudig naar het einde trok en weer 3 punten aan het totaal kan toevoegen.

Spartaan’20 D1 – ADO Den Haag D1 1–3
ADO Den Haag D1 heeft de uitwedstrijd tegen Spartaan’20 D1 met 1-3 gewonnen. Aan de Oldegaarde in Rotterdam was het Spartaan’20 dat ADO Den Haag verraste door met een 4-4-2 opstelling aan de wedstrijd te beginnen. De 1-0 stond, na balverlies in de verdediging van ADO Den Haag, dan ook na 14 minuten op het scorebord. ADO Den Haag probeerde wel wat terug te doen, Jan Verduijn plaatste de bal in de kruising na een hoekschop, maar de doelverdediger van Spartaan’20 tikte net op tijd de bal uit het doel.

Nikki Baggerman zag zijn slimme lob maar net over het doel heen gaan. Na de thee kwam ADO Den Haag steeds meer aan voetballen toe. Het duurde dan ook niet lang voordat de gelijkmaker in het net lag. Karim Loukili kon in de zevende minuut de 1-1 binnen schuiven. Het zelfvertrouwen van ADO Den Haag groeide en na een rush over de as van het veld kon Jan Verduijn de doelverdediger passeren en de 1-2 binnenschieten. Nog net voordat de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd floot, maakte Gino Kos nog een doelpunt.
De eindstand van 1-3 was hiermee bereikt.

SVVSMC D1 – ADO Den Haag D2 3–4
Vandaag speelde ADO Den Haag D2 een uitwedstrijd tegen de D1 van SVVSMC. In de vorige ontmoeting was de eindstand 1-0 geworden in het voordeel van ADO Den Haag D2. Na een goede wedstrijdvoorbereiding kwam ADO Den Haag in de eerste helft al na 4 minuten op voorsprong. Gustavo Hamer speelde de bal naar Joshua Vermeer, hij zag de keeper voor zijn goal staan en wipte de bal zo over de keeper heen. In de 9de minuut werd de stand alweer gelijk.

De speler van SVVSMC schoot de bal hard tegen de touwen na een goed genomen vrije schop. Niet veel later stond ADO Den Haag D2 op een 2-1 achterstand, de tegenstander kreeg teveel ruimte om door te dribbelen en schoot de bal in de verre hoek. Vijf minuten voor rust kwam SVVSMC zelfs op een 3-1 voorsprong. In de tweede helft werd het spel wat aantrekkelijker van ADO Den Haag. In de eerste minuut kreeg ADO Den Haag een directe vrije trap. Gustavo Hamer ging achter de bal staan en schoot de bal mooi over de keeper heen 3-2 . De volgende kans was weer voor Tristan Dekker maar nu schoot hij de bal wel tegen de touwen, 3-3.

In de 23ste minuut dribbelde Harvey Johnsen op volle vaart naar het goal toe, hij keek goed en besloot de bal af te leggen op Joshua Vermeer die de bal tegen de keeper aan schoot. Via de rebound wist Thijs Lemmerzaal de bal in de rechter onder hoek te schieten. 3-4 in het voordeel van ADO Den Haag. Beide ploegen kregen nog een aantal kansen maar wisten beiden niet te scoren.

Oliveo D1 – ADO Den Haag D3 1–1
ADO Den Haag speelde vandaag uit tegen Oliveo. In de beginfase van de wedstrijd werd er een paar keer goed druk gezet op de helft van Oliveo maar echte kansen kwamen er niet. Al snel schoot Djamairo Rigters een vrije trap mooi in het doel maar de scheidsrechter nam een verkeerde beslissing en keurde het doelpunt af. Al snel daarna maakte Mitchell Koot een mooie individuele actie maar werd in de zestien meter neergehaald. Djamairo Rigters liet deze kans niet liggen en scoorde 0-1.

In de tweede helft probeerde ADO Den Haag meer vooruit te voetballen maar dat werd lastig door de harde wind die er stond. Oliveo kon door de wind snel de bal lang spelen en scoorde al snel de 1-1. In de slotfase van de wedstrijd kreeg Sander van de Ende nog een goede kans om het winnende doelpunt te maken maar die schoot de bal in de handen van de keeper.

ADO Den Haag E top – Quick D2 6–0
ADO Den Haag E-top begon sterk aan de wedstrijd tegen Quick uit een afgeslagen corner scoorde Donovan de Groot op schitterende wijzen de 1-0.ADO Den Haag bleef voetballen en zette Quick vast op hun helft. Uit een voorzet van Donovan de Groot kopte Cirano de Groot de 2-0 binnen.

Thomas Engwegen gaf een steek pas aan Cirano de Groot die met een fantastisch schot de 3-0 maakte en dat ook de rust stand werd. Na rust kwam Quick beter uit de kleedkamer en het duurde tot ver in de 2e helft toen Orlando Agues Ribeiro de bal onder schepte en de 4-0 maakte. ADO Den Haag zetten nog eens aan en het was Donovan de Groot die uit een pas van Lance Duijvestijn de 5-0 scoorde. De eindstand werd door Orlando Agues Ribeiro op 6-0 bepaald uit een pas van Donovan de Groot.

ADO Den Haag E1 – Feyenoord AV E3 5–2
Vandaag speelde ADO Den Haag E1 thuis tegen Feyenoord AV E3. Na een goed begin kwam ADO Den Haag verdiend op een 1-0 voorsprong na een doelpunt van Simo Choukoud. Daarna was het weer Simo Choukoud die voor de 2-0 zorgde. Nog voor rust was het Luuk van der Sman die de 3-0 scoorde.

Na rust kreeg ADO Den Haag het wat moeilijker en scoorde Feyenoord de 3-1. Daarna waren er over en weer wat kansen en daarbij werden ook de paal en de lat geraakt. Het was toch ADO die de 4-1 maakte na een mooi doelpunt van Sem Plezier. ADO Den Haag zorgde er daarna voor dat de stand 5-1 werd na een doelpunt van Luuk van der Sman. Feyenoord scoorde uiteindelijk de 5-2 en dit was ook gelijk de eindstand.