Na bijna twee maanden mocht ADO Den Haag C2 eindelijk weer eens de bal laten rollen op de eigen “Aftrap”. Lang zag het er naar uit dat het geen succes zou worden, maar met drie goals binnen 8 minuten werd de eerste wedstrijd van de tweede competitiehelft alsnog gewonnen.

ADO Den Haag begon slap en slordig en keek na 15 minuten tegen een 0-2 achterstand aan, die door matig spel achterin tot stand kwam. Het middenveld was in handen van NAC en ADO Den Haag kwam nauwelijks van de eigen speelhelft.

In de tweede 25 minuten trok ADO Den Haag de wedstrijd wat meer naar zich toe, maar dit leidde niet tot grote kansen. Sterker nog, de C2 mocht van geluk spreken dat het geen 0-3 werd omdat Hector Hevel zijn ploeg een handje hielp en de bal via de lat uit de goal hield. De 3e helft werd alles of niets. Jersylee Riley begreep dit als eerste en rondde een zeer fraaie solo vanaf de middenlijn af in de verre hoek. ADO Den Haag geloofde er weer in en een paar minuten later knalde Guy Smith de bal vanaf 20 meter hard en hoog binnen. Voor NAC moest de gifbeker helemaal leeg, want in de blessuretijd gaf Jeffrey van Roon strak voor en Max van Steen kopte genadeloos de winnende treffer tegen de touwen.

ADO Den Haag D3 – Erasmus D1 9–0

ADO Den Haag D3 speelde na een lange tijd weer een competitiewedstrijd. De wedstrijd werd gespeeld tegen Erasmus D1. In de beginfase van de wedstrijd speelde ADO Den Haag een beetje rommelig. Maar toen Harvey Johnson voor de tweede keer oog in oog met de keeper stond faalde hij niet en schoot de 1-0 binnen. De 2-0 van John Koes volgde kort daarna met een mooie strakke bal langs de keeper bij de tweede paal. ADO Den Haag ging daardoor rustiger voetballen en er werd meer naar de ruimte gespeeld. Vlak voor de rust was het Donovan de Groot van de E-top die 3-0 op het scorebord zette. Na de rust speelde ADO Den Haag meer vooruit en vielen er nog meer doelpunten. Sander van der Ende scoorde 3x.

Cirano de Groot van de E-top scoorde 2x. John Koes en Roël van de Valk wisten ook allebei het net te vinden. Zo liep ADO Den Haag D3 in de slotfase van de wedstrijd toch nog uit op een grote score (9-0). Jurriaan Jouvenaar hield vandaag, samen met zijn verdediging, netjes de nul.

ADO Den Haag E top – Nootdorp D1 3–0
ADO Den Haag Etop begon goed aan de wedstrijd tegen Nootdorp D1. ADO Den Haag kreeg gelijk een aantal goede kansen. ADO Den Haag kwam dan ook snel op voorsprong want uit een afgeslagen corner schoot Mike Bavelaar mooi de 1-0 binnen. ADO Den Haag kreeg nog een aantal goede mogelijkheden om de score te verdubbelen maar deze werden niet benut. Ook Nootdorp kreeg nog wel een grote kans op de gelijkmaker maar miste deze volledig. In de 2e helft een zelfde beeld,een sterker ADO Den Haag Etop dat nu wel scherper was en uit een pas van Valentin van Kleef scoorde Donovan de Groot verdiend 2-0. Cirano de Groot bepaalde de eindstand op 3-0 uit een pass van Bjorn Swensen.

ADO Den Haag E1 – Honselersdijk E1 5–5
Vandaag speelde ADO Den Haag E1 thuis tegen Honserlersdijk E1. ADO Den Haag begon zeer matig aan de wedstrijd en kwam daardoor 0-1 achter. Kort daarna was het weer Honserlersdijk die scoorde en daardoor stond het 0-2. Na die achterstand kwam ADO Den Haag beter in de wedstrijd en maakte snel de 1-2 en 2-2. Vlak voor rust scoorde Honserlersdijk toch nog de 2-3. Na de pauze scoorde ADO Den Haag gelijk de 3-3. Toch was het weer Honserlersdijk dat op voorsprong kwam. Daarna ging ADO Den Haag beter voetballen en maakte de 4-4. Vlak voor tijd scoorde ADO Den Haag ook nog de 5-4 en dacht iedereen dat de drie punten binnen zouden zijn. Uiteindelijk scoorde Honserlersdijk in de laatste minuut de 5-5 en was dit ook gelijk de eindstand in een doelpuntrijke wedstrijd.