Iedereen die een omwisselbiljet voor de wedstrijd in Litouwen via ADO Den Haag heeft gekocht, dient dit omwisselbiljet in het stadion in Kaunas om te wisselen.

Achter de fouillering van het uitvak zullen stewards en medewerkers van ADO Den Haag staan om de omwisselbiljetten te wisselen voor kaarten die recht op het uitvak geven. De verwachting is dat er in totaal 1.000 supporters ons team zullen ondersteunen. Bij deze eerste wedstrijd kunnen we aan Europa laten zien dat ADO Den Haag fantastische supporters heeft. ADO Den Haag supporters steunen hun club door dik en dun; in voor- en tegenspoed en overal ter wereld blijkt wel weer.

Kaunus zal voorafgaand aan de wedstrijd groen-geel gekleurd zijn. ADO Den Haag wil voorts haar supporters oproepen om het afsteken van vuurwerk achterwege te laten. De UEFA is onverbiddelijk en de boetes voor onze club zullen hoog zijn bij overtreding van de vuurwerkregels. In het ergste geval zou na het afsteken van vuurwerk een volgend duel zonder (uit)publiek gespeeld moeten worden. De plaatselijke autoriteiten hebben al laten weten dat de supporters van ADO Den Haag van harte welkom zijn en gastvrij zullen worden ontvangen. Iedereen kijkt daar uit naar onze komst, laten we er dan ook samen met de spelersgroep, technische staf, directie en supportersvereniging een mooi feest van maken.

Support our team! In de normale competitie, maar zeker in Europa, heeft ADO Den Haag ieders positieve steun hard nodig.