De cheerleaders van ADO Den Haag, de meiden van United Cheers, hebben zich weten te plaatsen voor het Europees Kampioenschap Cheerleading in Praag. Al jaren vermaken de United Cheers het publiek bij ADO Den Haag, sportwedstrijden en grote evenementen! Nu is het tijd om te laten zien aan Europa wat voor talent zij in huis hebben.

Op 2 Juli 2011 begint het officiële gesloten EK georganiseerd door het European Cheer Union in Praag. De plaatsing voor dit EK was alleen mogelijk via de voorrondes in Drachten, Dronten en Arnhem, waaraan de United Cheers dus hebben deelgenomen. Van alle teams zaten zij bij de beste twee van Nederland, en zo hebben zij zich geplaatst voor het Europees Kampioenschap dat wordt gehouden in de ESLA Arena in Tsjechië.

Naast onze jongens, gaan dus ook meiden die bij onze club horen Europa in. Het team is donderdag 30 juni vanaf Den Haag Centraal met een bus richting Praag vertrokken. Op zaterdag 2 juli is het zover, dan gaan zij Nederland vertegenwoordigen tijdens dit Kampioenschap. Met 8 supergemotiveerde, en vooral getrainde cheerleaders hebben zij het volste vertrouwen dat zij daar een supershow gaan neerzetten.

Wij wensen onze meiden heel veel succes in Praag, kom maar terug met die titel!