De vraag naar de nieuwe uit- en thuistenues van ADO Den Haag is zo hoog, dat ADO Den Haag heeft besloten binnen nu en 14 dagen te starten met de verkoop van de shirts.

Dat houdt wel in dat er op dit moment nog geen sponsornaam op de shirts staat, dus het shirt zal wat dat betreft anders zijn dan het shirt dat de spelers straks in de competitie gaan dragen. Wie het shirt met sponsornaam wil, zal nog even geduld moeten betrachten. We hopen zo snel mogelijk de nieuwe shirtsponsor bekend te kunnen maken.

Dit jaar zit er qua materiaal geen verschil tussen het shirt dat de spelers dragen en het shirt dat in de winkel ligt, er worden dus geen replica’s verkocht . Ook de shirts in de Fanshop zijn voorzien van het zogenaamde Ti-Energy systeem, waardoor het shirt een metaal laagje heeft zodat het waterafstotend wordt.

Trainingskleding en Vrouwenlijn
Ook dit jaar is er weer een nieuw presentatiepak en trainingspak voor de selectie, uiteraard van het nieuwe merk Errea, deze pakken zijn eveneens te koop in de Fanshop. Zowel in de winkel als de onlineshop verkrijgbaar.

De Vrouwen van ADO Den Haag krijgen dit seizoen een geheel eigen lijn, zowel in wedstrijdshirts als presentatiepakken. De pakken zijn bijvoorbeeld op de schouder belegd met strass steentjes en is het pak voorzien van een taille. Ook deze zijn in de Fanshop verkrijgbaar, maar wel beperkter dan de herenlijn.